Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2010 13:56 - Въпроси и отговори за пиърсинга Част II
Автор: tattoodrumev Категория: Други   
Прочетен: 988 Коментари: 0 Гласове:
0



Въпроси и отговори за пиърсинга Част II

Продължаваме с най-любопитните въпроси и най-верните отговори за пиърсинга.

В: А какво да кажем за пиърсинга на зърната. Повишава или намалява чувствителността?
 

О: Има много слухове около пиърсинга на зърната (и този на клитора). Когато си направиш пиърсинг, в началото чувствителността е огромна. При зарастването обаче чувствителността драматично намалява (в сравнение с първоначалния пиърсинг), тъй като се развива дебел пласт фиброзна тъкан. След това чувствителността постепено се усилва отново. Тя никога няма да е същата като при току-що направен пиърсинг, но ще бъде по-голяма от усещането, което си имал преди пиърсинга. Много хора, които нямат чувствителни зърна казват, че чувствителността им в тази област се е увеличила след пиърсинга.

imageВ: Могат ли жени с пиърсинг на зърната да кърмят?
О: Абсолютно! Няма никакъв проблем с кърменето. Налага се обаче да свалиш самата обица, защото е прекалено голяма за устата на детето пък и стои въпроса с хигиената и този обицата да не падне.

 


В: Има ли риск при комбинация между игра с гърдите и пиърсинг на зърната?
О: Да, има риск от откъсване, ако партньорът ти дърпа прекалено силно. Независимо от това кожата е доста еластична и може да издържи на голямо напрежение. Едно от нещата, които трябва да се знае за пиърсингите на зърната е, че те са от метал и са проводници на температура, което означава, че през зимата могат да станат много студени.

 

В: А пиърсингът на лабията (срамните устни)? Съществува ли риск от откъсване, особено при малките срамни устни?
О: След зарастване не би трябвало да има никакви притеснения. Единствено трябва да се избягва прекалената агресивност, много бързото или силно проникване. Срамните устни са толкова гъвкави и здрави, че могат да устоят на сериозно дърпане. Можеш дори да използваш пиърсингите на двете устни като ги дръпнеш назад за по-лесен достъп при орален секс. Ако си мислиш, че можеш да откъснеш кожата, защото ти изглежда прекалено тънка, не се притеснявай. Не можеш.

 

В: Пиърсингът на клитора наистина ли е пиърсинг на самия клитор или на шапчицата на клитора?
О: Съществуват и двата вида. Пиърсингът на шапчицата е пиърсинг на кожата колко клитора. Този пиърсинг може да бъде вертикален или хоризонтален – вертикалния с барбел, хоризонталния с халка. Има и трети вид вид пиърсинг в тази област, наречен „триъгълник”. При него пиърсингът минава зад самия клитор. Пиърсингите на шапчицата са най-безболезнени. „Триъгълникът” е много по-интензивен както усещане.

 

В: Какви са рисковете при клиторен пиърсинг?
О: При „тръгълника” има опасност от увреждане на целия клитор, което да прекъсне чувствителността в частта пред самия пиърсинг.

В: И пак – има ли риск от намалена чувствителност?

О: Никой не се е оплаквал. Ако изобщо има промяна, то тя е към повишаване на чувствителността.

 

В: Има ли места по тялото, които не трябва да подлежат на пиръсинг?
О: При положение, че човекът, който прави пиърсинга е професионалист, реално няма места по тялото, които да не подлежат на пиърсинг. Като цяло е добре да се избягват очите и областта около гръбначния стълб.

Източник: www.bgles.com



Тагове:   отговори,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tattoodrumev
Категория: Други
Прочетен: 62527
Постинги: 29
Коментари: 3
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930